Gevelbekleding

De gevel is het uithangbord van uw bedrijf. Het bepaalt de eerste indruk.
Schade aan gevels kan in de loop van de tijd door corrosievorming, vervuiling en door gewoon dagelijks gebruik ontstaan. Zo zien we regelmatig schade in de vorm van deuken, krassen, scheuren, gaten of blaasjes.

Wij repareren ter plaatse de aluminium en metalen gevelpanelen, sandwichpanelen, isolatiepanelen en trapeziumplaten.

gevelreiniging

Regelmatig onderhoud van uw gevel doet u niet alleen voor het oog. Door stijgende vervuiling in de lucht is uw gevel onderhevig aan erosie en verweer. Door regelmatige reiniging draagt u bij aan de levensduur van uw kostbare gevel.
Alle reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd door geschoolde en ervaren krachten volgens de geldende veiligheidsnormen. Indien nodig werken wij met een rolsteiger, schaarlift of hoogwerker.
Vanzelfsprekend kunt u er van op aan dat wij zorg dragen voor een verantwoorde werkwijze, rekening houdend met het milieu en de (verkeers)veiligheid. Zo zorgen wij ervoor dat het spoelwater in de meeste gevallen apart wordt opgevangen en niet in het grondwater terecht komt.Wij verwijderen op professionele wijze aanslag, mos, algen, oude laklagen en andere verontreinigingen. Daarmee laten we uw gevel weer in zijn oude glans herleven!Bovendien is ISO-repair in staat om alle soorten van graffity onzichtbaar te verwijderen.Chemische reiniging is mogelijk op gladde en glanzende gevelpanelen. Voor roldeuren, garagedeuren, kozijnen en andere kunststof of metaal zetten we biologisch afbreekbare en gecertificeerde middelen in om verantwoorde te reinigen.Bovendien kan ISO-repair zorgen voor een duurzame impregnering van uw gevel.

Aluminium kozijnen

Krassen en deuken aan aluminium kozijnen en deuren vormen niet alleen een optisch probleem. Vaak sluiten de beschadigde deuren en kozijnen niet goed meer. Wij kunnen deze schades op zeer professionele wijze herstellen.

overhead deuren

Krassen en deuken aan industriedeuren (overheaddeuren of sectionaaldeuren), bijvoorbeeld door transportschade, zijn niet alleen lelijk om te zien, maar verhinderen ook het goed functioneren. Bij het verwisselen van losse panelen worden vaak kleurverschillen zichtbaar. Bij onze methode gebeurt zoiets niet. Wij repareren en lakken uw deuren zo vakkundig dat de schade achteraf niet meer te zien is.

Koelcellen

Scheuren, blaasjes en bulten in koelcellen verminderen niet alleen hun functie, ze vormen ook vaak een hygiënisch probleem en kunnen een bron van bacteriën zijn (levensmiddelenindustrie). Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie. Natuurlijk herstellen wij ook de isolatiepanelen aan de buitenkant van de koelruimtes.

... het eindresultaat

ISO-repair heeft maar één doel:
Uw bedrijf weer optimaal presenteren