Ons doel is om onze klanten weer te voorzien van een representatief uiterlijk

Hoe gaat gevelreparatie?

Met ruim 20 jaar ervaring in reparatie van alle gangbare soorten van aluminium gevelpanelen hebben we een formule ontwikkeld die altijd werkt en het gewenste resultaat geeft.
Allereerst worden de oppervlakken schoongemaakt en afgeplakt. Dan mengen we ter plekke de verf tot de juiste lakkleur en na schuren, plamuren in het juiste profiel, opruwen en gronden, wordt de verf twee maal opgespoten. Dan volgt de beschermende coating met de juiste glans. Het resultaat is dat er geen kleurverschil meer te zien is.
Wij repareren ter plaatse de aluminium en metalen gevelpanelen, sandwichpanelen, isolatiepanelen en trapeziumplaten.

techniek, materiaal

Onze geavanceerde techniek en de gebruikte materialen zijn gebaseerd op de werkwijze van de carrosserie-reparatie. Wanneer het kan werken we met hetzelfde kleursysteem, dat ook bij de productie van de gevelpanelen gebruikt is. Hiervoor gebruiken we zowel de 2-componentenlak in originele RAL kleurtinten als de BASF grondverf en lak.
Hier komt het werkelijke vakmanschap om de hoek kijken: je moet op het oog kunnen inschatten of de tint en glans van de lak na droging overeenkomt met de rest van het paneel.

Heeft u schade?

Wacht niet te lang met repareren! Het metalen profiel van isolatiepanelen is zeer dun. Zelfs kleine beschadigingen hebben al invloed op de isolerende werking. Als ook de zinklaag beschadigd is, gaat het metaal snel roesten en kan het loslaten. Als de schade zo ernstig is dat het paneel vervangen zou moeten worden, zijn de kosten niet meer te overzien.

weersomstandigheden

De werkzaamheden kunnen alleen bij droog weer en niet al te sterke wind uitgevoerd worden.